Profil / Referencer
 
Blue Berry Hill
 
 
 
 
 
 
 
 
Kira og Rosie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rosie
 
 

SUSAN KJÆRGÅRD, BLUE BERRY HILL:

 
"Pernille er en meget lyttende og tålmodig instruktør.
 Hun er super dygtig til at imødekomme rytterens behov og skaber hurtigt tryghed for usikre ryttere.

Med hendes baggrund som hestemassør og arbejde på en dyrlægeklinik har hun ekstra fokus på hestens fysiske forudsætninger og hendes helhedsforståelse skaber et sundt og positivt træningssetup for både hest og rytter."
 

KIRA OG ROSIE

At finde den rette træner kan være noget af en udfordring som rytter, særligt nu hvor der er så meget fokus på hestevelfærd, korrekt håndtering, træning mv.

Jeg har som tidligere dressurrytter og nu westernrytter gennem de sidste 12 år, prøvet flere – mere eller mindre professionelle – undervisere/trænere. Fælles for dem alle har imidlertid været, at uanset hvilken hest jeg har redet og hvilke ønsker og mål jeg har haft for ridningen, så har fokus primært været på, at hesten skulle yde og præstere til at passe ind i ”rammen”, som alle de andre heste, vi så ude til stævnerne.

Jeg opdagede BBH træningen, da Pernille søgte test-elever til sit uddannelsesforløb som BBH basisinstruktør, og valgte at tage springet og tilbyde min APHA hoppe, Rosie, og jeg som testequipage . Det har jeg absolut ikke fortrudt.

Pernille anvender BBH metoderne tilsat sine egne ideer og teorier og underviser med udgangspunkt i hesten. Både hestens fysik og dens mentale tilstand drages ind i undervisningen. Pernille anvender sine erfaringer som rytter, instruktør og massør til at give rytteren en forståelse for, hvordan den enkelte hest fungerer, og hvordan man som rytter bedst muligt kan arbejde med sig selv og sin hest for at få det bedste frem i hesten.

Tidligere var Rosie en velopdragen, lydhør og følsom hest, men hun syntes egentlig ikke, at det der med at ”gå til ridning” var særligt fedt. Efter kort tids træning fik jeg en samarbejdspartner, der med en positiv og nysgerrig attitude hver eneste dag forsøgte at yde sit allerbedste og gøre, hvad hun blev bedt om, også selvom meget var nyt og svært – også for mig.

En positiv ændring og fremgang hos hesten er jo altid dejligt, men man skal som rytter huske, at den vigtigste faktor i forholdet mellem hest og rytter er en selv, og også her formår Pernille at give rytteren en forståelse for, hvordan man som rytter bedst og mest effektivt indvirker positivt og roligt på sin hest, hvad enten det er fra ryggen eller fra jorden. Pernille er god til at visualisere, hvordan den teoretiske del af træningen omsættes til praksis samtidig med, at man stille og roligt træner de enkelte øvelser.

Har du lyst at lære at arbejde med dig selv som hesteejer og rytter samtidig med at du får inspiration til og vejledning i at træne dig selv og din hest, så den på en positiv og glad måde lærer at hvile i sig selv og bruge sin krop velafbalanceret og korrekt, kan jeg varmt anbefale Pernille som træner, hvad enten man er rytter med en western-, dressur eller islandsk hest.

HorseByNature.dk | CVR: 39728362 | Bredland 18C, 3230 Græsted  | Tlf.: 30 26 66 31 | horsebynature@gmail.com